BestMusic.ro » Deftones » Noul album Deftones va include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice in Chains

Noul album Deftones va include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice in Chains

Noul album Deftones va include o colaborare cu Jerry Cantrell de la Alice in Chains

Viitorul album Deftones va include si o colaborare cu chitaristul trupei Alice in Chains, Jerry Cantrell. Dezvaluirea a fost facuta de Chino Moreno, frontman-ul trupei.

In timp ce lucra pentru urmatorul material, se pare ca Moreno l-a contactat pe Jerry dupa ce a sesizat ca are o "gaura" in solo-ulo de chitara.

Vorbind pentru 92,3 KOMP FM in timpul weekend-ului trecut la festivalul Rock in Rio USA, Moreno a spus: "Jerry va fi pe noul album Deftones. Nu stiu daca si-ar fi dorit ca acest lucru sa se afle dar cred ca tocmai am facut o gafa. In piesele Deftones nu sunt solo-uri de chitara adevarate, dar este o parte in care aveam nevoie de ceea ce face el. Asa ca i-am trimis piesa si mi-a retrimis acel demo doua zile mai tarziu. Este ca si cand asculti o piea specifica Deftones si dintr-o data apare putin din Alice in Chains".

Deftones au anuntat recent ca vor lansa un nou material in septembrie anul acesta. Albumul care nu are inca un titlu, va fi primul fara basistul Chi Cheng, care a decedat in 2013.
Mai multe stiri despre: colaborari  album nou  colaborari muzicale 
Publicat pe 12 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu