BestMusic.ro » Delia Matache » Colaborarea dintre Carla's Dreams si Delia - "Cum ne noi" a strans peste 1 milion de vizualizari in cateva zile 

Colaborarea dintre Carla's Dreams si Delia - "Cum ne noi" a strans peste 1 milion de vizualizari in cateva zile 


Noul single Carla’s Dreams "Cum ne noi” in colaborare cu Delia are peste 1 milion de vizualizari in doar cateva zile de la lansare.

Videoclipul "Cum ne noi” este in topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din Romania, iar piesa are feedback foarte bun de la fani.

Piesa a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams, iar producatorii sunt Play & Win. .

Nonconformistii Carla’s Dreams ajung din nou in sufletele romanilor cu o noua piesa indrazneata, dupa doua colaborari de zile mari cu INNA pentru piesa "P.O.H.U.I” si Loredana Groza pentru piesa "Lumea ta”.

Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin.

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut in Romania datorita colaborarii cu INNA pentru piesa "P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru "Lumea ta”. In 2014, lanseaza in fata a mii de fani albumul "Da.Nu.Na”

Piesa "Cum ne noi” este lansata de Global Records si Cat Music.
Mai multe stiri despre: colaborari  single nou  colaborari muzicale  vizualizari videoclip  piesa noua 2015 
Publicat pe 19 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram