BestMusic.ro » Delia Matache »  Concert Delia - Cum Era, pe 6 si 7 iunie la Verde Stop  

 Concert Delia - Cum Era, pe 6 si 7 iunie la Verde Stop  


Delia anunta primul concert la iarba verde din vara asta si aduce pe 5, 6 si 7 iunie la Verde Stop Arena show-ul CUM ERA.

Dupa ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autoritati, Delia a decis schimbarea formatului si a locatiei, mutand tot conceptul in oaza de verdeata din mijlocul orasului, la VERDE STOP ARENA din Bucuresti.

Asadar pe 5, 6 si 7 iunie incepand cu ora 20, Delia isi asteapta fanii in mijlocul naturii, alaturi de invitati si multe surprize placute in primul show al verii. Concertul din 5 iunie este sold out.

Este o perioada in care distantarea sociala i-a tinut pe artisti departe de scena si fanii lor, dar Delia le face acestora o surpriza de proportii !

”Sunt vremuri atipice si ne place sa ne adaptam”, spune Delia, marturisind ca a simtit permanent lipsa scenei, dorul de muzicasi, mai ales, apropierea de public.

Evenimentul va fi organizat respectand toate normele impuse de catre autoritati in aceasta perioada.

Pentru acces la eveniment, vizitati link-ul de mai jos:

https://bilete.deliaofficial.ro
Publicat pe 01 Iunie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram