BestMusic.ro » Delia Matache »  Delia a lansat clipul oficial al piesei "Traieste frumos"

 Delia a lansat clipul oficial al piesei "Traieste frumos"


Delia revine cu videoclipul oficial al piesei "Traieste frumos”, care este inspirat din viata artistei si in care apar o parte dintre prietenii si familia ei.

Videoclipul piesei "Traieste frumos” a fost filmat chiar acasa la Delia, in regia lui Alex Ceausu. In videoclip apar mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up) si Sorin Stratulat (hair), in vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.

Cel mai tare live e cel pe care il traiesti. Intr-o lume in care viata se deruleaza pe ecranele telefoanelor, in care zambetele si discutiile sunt tot mai mult inlocuite de filtrele aplicatiilor, piesa "Traieste frumos” a fost foarte bine primita de public si intens distribuita in mediul online.

Artista isi compune in mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care ii poarta semnatura numarandu-se "Fata lu’ tata”, "Verde imparat”, "Du-te-ma”, "Ramai cu bine”, "Parfum de fericire”, "Cine m-a facut om mare” si multe altele, piese pentru care Delia canta de multe ori la instrumente - pian si flaut.

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul "Despablito” in colaborare cu Grasu XXL, piesa care a fost #1 in Trending inca din ziua lansarii si care, in decurs de doua luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 04 Decembrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram