BestMusic.ro » Delia Matache » Delia la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General cu loc la masa este SOLD OUT!  

Delia la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General cu loc la masa este SOLD OUT!  


Cu aproximativ o luna inainte de concertul sustinut de Delia la Hard Rock Cafe, Categoria Acces General cu loc la masa, in sala, este SOLD OUT!

In acest moment mai sunt disponibile doar bilete fara loc, in fata scenei pe ringul de dans, la pretul 69 lei.

Joi, pe 9 noiembrie, te asteptam la un nou concert cu DELIA in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese in fata scenei pe ringul de dans !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (interval orar 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2017 
Publicat pe 16 Octombrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram