BestMusic.ro » Delia Matache » DELIA vine la “Nocturn”, concertul Carla’s Dreams de la Romexpo de pe 18 mai  

DELIA vine la “Nocturn”, concertul Carla’s Dreams de la Romexpo de pe 18 mai  


Carla’s Dreams se pregateste de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

DELIA este urmatorul invitat special care va fi prezent la Romexpo si va urca pe scena de la Romexpo.

Artista are o colaborare stransa cu Carla’s Dreams pentru piese precum "Cum ne noi”, "Inima”, "Da, mama”, "Fata lui tata”, dar si din postura de jurati ai show-ului X Factor. Delia a lansat de curand piesa "Ramai” cu The Motans si se afla in turneu national "Acadelia”, concerte sold out, dupa cele trei seri de evenimente de la Sala Palatului din toamna trecuta.

In plus, la Romexpo vor mai fi invitati ANTONIA, Mark Stam si Vanotek.

Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa "Suna-ma” si va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

ANTONIA este cunoscuta publicului din Romania pentru super piese care au devenit hituri precum "Jameia”, "Wild Horses”, "Hurricane”, "Iubirea mea”, dar si single-ul "Matame”, in topuri acum pe radio si TV.

Mark Stam, artist, dansator, coregraf si compozitor din Republica Moldova s-a facut deja remarcat pe piata muzicala din Romania prin piesele "Doar noi” in colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul "Vina mea” si "Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio si #1 pe Shazam si cel mai recent single "Nesimtit”.

Primul invitat al show-ului "Nocturn” este Vanotek, DJ si producator roman, cunoscut in Europa de Est, cu show-uri si piese in topurile radio si TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek "Tell Me Who”, "Back to Me” si "Love is Gone” au atras atentia Ultra Music, renumita casa de discuri din Statele Unite ale Americii.

Special pentru fanii Carla’s Dreams doua categorii de bilete: Supliment VIP, valabil cu bilet deja cumparat in orice categorie. Este valid doar cu bilet deja cumparat. Permite accesul pe platforma VIP si include poster cu autograf, bratara personalizata, acces mai devreme cu 30 de minute in locatie si Fan Zone, contine acces fix langa scena, poster cu autograf, bratara personalizata, acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail. Valabil doar cu bilet deja cumparat. Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-carla-s-dreams-nocturn-la-romexpo-38355/
Mai multe stiri despre: deschidere concert  concerte 2019 
Publicat pe 03 Aprilie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram