BestMusic.ro » Delinquent Habits » 10 piese Delinquent Habits pe care abia asteptam sa le auzim la Hip Hop Kolektiv 2 (playlist)

10 piese Delinquent Habits pe care abia asteptam sa le auzim la Hip Hop Kolektiv 2 (playlist)

10 piese Delinquent Habits pe care abia asteptam sa le auzim la Hip Hop Kolektiv 2 (playlist)

Doar 5 zile ne mai despart de cel de-al treilea concert Delinquent Habits la Bucuresti. Dupa doua show-uri sold-out, legendarii rapperi revin pentru un nou eveniment ce se va desfasura, foarte probabil, cu casa inchisa. Numaram orele pana la concertul din cadrul Hip Hop Kolektiv 2 pe cele mai tari piese ale californienilor adunate intr-un playlist!

Castiga o invitatie dubla la concert pe pagina noastra de Facebook.

Warm-up-ul si after-party-ul concertului Delinquent Habits, desfasurat pe 16 decembrie in Colectiv, vor fi asigurate de Vlad Dobrescu, iar O.N. & Clue si Urban Assault vor urca pe scena in urma concursului desfasurat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cu aproape 25 de ani la activ pe scena, Deliquent Habits, cunoscuti si ca Los Delinquentes sau Los Tres Delinquentes, vin direct din Los Angeles pe scena din Colectiv pentru a ne prezenta latin hip hop-ul care i-a facut celebri pe intreg mapamondul. Pentru a treia oara in Romania, dupa doua showuri sold out, americanii vin sa-si prezinte cele mai bune piese la Bucuresti.

Biletele pentru showuL DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv 2 pot fi gasite pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro si in reteaua iaBilet si Eventim (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara,Vodafone, Orange, Domo, Carturesti, Humanitas, Germanos etc.. ) la urmatoarele preturi:

- 29 de lei in presale pana pe 16 decembrie
- 35 de lei la intrare
Mai multe stiri despre: playlisturi  going out  concerte 2014  hip hop kolektiv 
Publicat pe 11 Decembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu