BestMusic.ro » Delinquent Habits » Delinquent Habits canta la a doua editie HiP HoP Kolektiv, pe 16 decembrie

Delinquent Habits canta la a doua editie HiP HoP Kolektiv, pe 16 decembrie

Delinquent Habits canta la a doua editie HiP HoP Kolektiv, pe 16 decembrie

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic va invita la editia a doua a HIP HOP KOLEKTIV! Dupa ce la prima editie in primavara i-am avut invitati pe Parazitii, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alaturi de multi alti invitati, de data aceasta este timpul ca un nume international sa urce pe scena HHK, mai exact, direct din East Los Angeles, California, legendara trupa de latin hip hop DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate.

Organizatorii promit sa ofere iarasi un afis cu 6 nume serioase, asa ca pe facebook event-ul showului roaga din nou fanii sa voteze si sa propuna artisti locali pe care doresc sa-i vada pe scena din Colectiv. Votarea are loc aici

Invitatul special al serii este nimeni altul decat VLAD DOBRESCU (CTC) care va oferi un DJ set pe masura evenimentului si va asigura si partea de after party!

Biletele pentru showuL DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv, pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- 29 de lei primele 50 de bilete, oferta speciala earlybird
- 39 de lei in presale
- 50 de lei la intrare

Mai multe detalii, in curand!

*La orice bilet cumparat de pe Iabilet.ro primiti gratuit o luna de Deezer Premium+, pentru a asculta discografia Delinquent Habits online si offline, pe desktop, mobil si tableta. Detalii aici.

Un eveniment BestMusic Live Concerts
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014  Bestmusic Live Concerts  hip hop kolektiv 
Publicat pe 31 Octombrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu