BestMusic.ro » Delinquent Habits » Concurs: Delinquent Habits la Hip Hop Kolektiv 2 | 16 decembrie, Colectiv

Concurs: Delinquent Habits la Hip Hop Kolektiv 2 | 16 decembrie, Colectiv

Concurs: Delinquent Habits la Hip Hop Kolektiv 2 | 16 decembrie, Colectiv

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic va invita la editia a doua a HIP HOP KOLEKTIV! Dupa ce la prima editie in primavara i-am avut invitati pe Parazitii, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alaturi de multi alti invitati, de data aceasta este timpul ca un nume international sa urce pe scena HHK, mai exact, direct din East Los Angeles, California, legendara trupa de latin hip hop DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate.

Bestmusic.ro ofera, prin tragere la sorti, o invitatie dubla la concert. Pentru a te inscrie intra pe pagina noastra de Facebook si urmeaza instructiunile.

Deadline: 15 decembrie!

Warm-up-ul si after-party-ul vor fi asigurate de Vlad Dobrescu, iar O.N. & Clue si Urban Assault vor urca pe scena in urma concursului desfasurat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cu aproape 25 de ani la activ pe scena, Deliquent Habits, cunoscuti si ca Los Delinquentes sau Los Tres Delinquentes, vin direct din Los Angeles pe scena din Colectiv pentru a ne prezenta latin hip hop-ul care i-a facut celebri pe intreg mapamondul. Pentru a treia oara in Romania, dupa doua showuri sold out, americanii vin sa-si prezinte cele mai bune piese la Bucuresti.

Biletele pentru showuL DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv 2 pot fi gasite pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro si in reteaua iaBilet si Eventim (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara,Vodafone, Orange, Domo, Carturesti, Humanitas, Germanos etc.. ) la urmatoarele preturi:

- 29 de lei in presale pana pe 16 decembrie
- 35 de lei la intrare
Mai multe stiri despre: concursuri  going out  concerte 2014  hip hop kolektiv 
Publicat pe 10 Decembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu