BestMusic.ro » Deliric 1 » Deliric si-a deschis magazin PORC intr-un mall din Bucuresti (poze)

Deliric si-a deschis magazin PORC intr-un mall din Bucuresti (poze)

Deliric si-a deschis magazin PORC intr-un mall din Bucuresti (poze)

In urma unui concurs desfasurat online, la care au votat peste 90,000 de iubitori de design romanesc, PORC - brandul de streetwear al lui Deliric, va ocupa va ocupa timp de o luna magazinul MOOZA Pop Up Store din Baneasa Shopping City. Deschiderea oficiala a avut loc miercuri seara, cand rapperul a dat un party pe holurile mall-ului, cu muzica, b-boys si o multime de fani. Cateva fotografii, mai jos.

Fani ai brandului PORC, DJs de hip hop, prieteni muzicieni si entertaineri s-au delectat pe beat-urile lui Vlad Dobrescu si Grigo, in timp ce baietii de la Bucharest Underground Cocktail au animat atmosfera cu un moment de breakdance.

PORC, brandul care a dobandit peste 26.000 de voturi, va fi prezent in MOOZA Pop Up Store pana pe 12 octombrie. Magazinul este situat la parterul centrului comercial, pe coridorul drept, si ofera articole vestimentare si accesorii nonconformiste din cea mai noua colectie.

Creat de Deliric in 2012, brandul PORC a devenit parte din cultura urbana si a muzicii hip-hop, pe care le insoteste de cand a fost fondat. PORC este brandul celor pregatii sa lupte impotriva conformismului si a banalitaii. Pe langa coleciile de sezon, PORC a colaborat de-a lungul timpului cu scena de street art din Romania pentru haine si accesorii in serii limitate, semnate de tineri artisti.

Urmatoarele doua proiecte care isi vor vinde produsele in magazinul antreprenorilor creativi sunt brandurile de bijuterii Boemo (17 octombrie -16 noiembrie) si Bon Bijou (20 noiembrie - 20 decembrie).

Mai multe stiri despre: magazine vedete  going out 
Publicat pe 19 Septembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu