BestMusic.ro » Demi Lovato »   Demi Lovato a lansat albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over"  

  Demi Lovato a lansat albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over"  

  Demi Lovato a lansat albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over"
 

Demi Lovato a revenit cu albumul "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over", al saptelea material discografic al superstarului cu o cariera de peste treisprezece ani.

Albumul apare in aceeasi perioada cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de catre Demi Lovato cu cateva zile in urma si care ofera detalii din viata artistei si reflecta asupra problemelor cu care s-a confruntat in ultimii ani. Albumul "Dancing with the devil... the art of starting over" pune in perspectiva perioada critica prin care a trecut Demi si a fost produs executiv de catre Demi si managerul ei, Scooter Braun.

Odata cu lansarea albumului, Demi a prezentat si un videoclip emotionant pentru single-ul "Dancing with the Devil”. Clipul este regizat de catre Michael D. Ratner si prezinta, intr-o maniera tulburatoare, problemele pe care Demi le-a avut cu adictia, relatand cu exactitate momente cheie din viata sa.

In sprijinul lansarii albumului, Lovato va avea doua aparitii marca TikTok. In primul rand, ea va fi primul invitat pe Headstream-ul TikTok, noua serie live interactiva a aplicatiei, care invita fanii sa intre in mintea artistilor lor preferati. Headstream invita artistii sa-si prezinte noua muzica, sa interactioneze cu fanii in chatul live si sa poarte discutii reale cu cel mai dur intervievator de pana acum - ei insisi. De asemenea, va urca pe scena TikTok LIVE, luni, 5 aprilie, pentru a interpreta piesele noi de pe album.

Tracklist:

Prelude

Anyone

Dancing with the Devil

ICU (Madison's Lullabye)

The Art of Starting Over

Intro

The Art of Starting Over

Lonely People

The Way You Don't Look At Me

Melon Cake

Met Him Last Night (feat. Ariana Grande)

What Other People Say (Demi Lovato & Sam Fischer)

Carefully

The Kind of Lover I Am

Easy (Demi Lovato & Noah Cyrus)

15 Minutes

My Girlfriends Are My Boyfriend (feat. Saweetie)

California Sober

Mad World

Butterfly

Good Place
Publicat pe 02 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu