BestMusic.ro » Demi Lovato » Demi Lovato, atac de panica la internarea in clinica de reabilitare

Demi Lovato, atac de panica la internarea in clinica de reabilitare

Demi Lovato, atac de panica la internarea in clinica de reabilitare

In ziua in care s-a internat in clinica de reabilitare, la finele anului trecut, Demi Lovato aproape ca a avut parte de un atac de panica. Artista sustine ca gandul ca va locui cu 25 de necunoscuti a speriat-o teribil.

Cantareata Demi Lovato s-a internat intr-o clinica de reabilitare in 2010, dupa ce un incident, petrecut in timpul turneului din America de Sud alaturi de Jonas Brothers, a determinat-o sa isi reevalueze viata si sa constate ca are nevoie de ajutor pentru a scapa de o serie de probleme, printre care o tulburare alimentara, informeaza contactmusic.com.

Prima zi in centrul de reabilitare nu a fost una tocmai usoara pentru vedeta Disney deoarece i-a amintit de o serie de traume suferite in copilarie.

"Devin anxioasa in preajma fetelor de varsta mea intrucat am fost nevoita sa ma confrunt cu batai. De aceea, cand am intrat in centrul de tratament, unde urma sa locuiesc cu 25 de straini... aproape ca am avut un atac de panica", a declarat Demi Lovato pentru Access Hollywood Live.

Autor: Dana Saporan
Mai multe stiri despre: demi lovato reabilitare  demi lovato atac panica 
Publicat pe 13 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram