BestMusic.ro » Demi Lovato » Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se afla intr-o stare de spirit pozitiva si se simte din ce in ce mai bine urmand tratamentul clinicii in care a fost internata.

Cel putin asa sustine colegul ei din `Sonny With a Chance`, Sterling Knight, care a vizitat-o pe artista la centrul de recuperare.

Knight a declarat ca motivul imbolnavirii lui Demi consta in surmenajul acumulat prin munca exagerata, insa se afla acum pe drumul cel bun dupa ce s-a bucurat de odihna si liniste.

`Se simte bine si se afla intr-o dispozitie buna. Nu am vrut sa o deranjez prea tare deoarece are nevoie de odihna. Stiu ca a muncit prea mult si sper sa fie puternica si sa depaseasca acest moment dificil`, povesteste Sterling.

`S-a implicat intens in proiectele sale si a muncit mai mult decat ar fi putut sa faca fata orice fiinta umana, mai ales o fata de 17 ani. Ma bucur ca are grija de ea si a cerut ajutor`, a completat actorul.

Lovato a fost momentan exclusa din scenariul serialului Disney in care joaca, insa va fi reintrodusa o data ce isi va reveni complet din colapsul fizic si emotional.
Mai multe stiri despre: boli  demi lovato reabilitare 
Publicat pe 19 Noiembrie 2010 de BestMusic.ro