BestMusic.ro » Demi Lovato » Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se simte bine la recuperare

Demi Lovato se afla intr-o stare de spirit pozitiva si se simte din ce in ce mai bine urmand tratamentul clinicii in care a fost internata.

Cel putin asa sustine colegul ei din `Sonny With a Chance`, Sterling Knight, care a vizitat-o pe artista la centrul de recuperare.

Knight a declarat ca motivul imbolnavirii lui Demi consta in surmenajul acumulat prin munca exagerata, insa se afla acum pe drumul cel bun dupa ce s-a bucurat de odihna si liniste.

`Se simte bine si se afla intr-o dispozitie buna. Nu am vrut sa o deranjez prea tare deoarece are nevoie de odihna. Stiu ca a muncit prea mult si sper sa fie puternica si sa depaseasca acest moment dificil`, povesteste Sterling.

`S-a implicat intens in proiectele sale si a muncit mai mult decat ar fi putut sa faca fata orice fiinta umana, mai ales o fata de 17 ani. Ma bucur ca are grija de ea si a cerut ajutor`, a completat actorul.

Lovato a fost momentan exclusa din scenariul serialului Disney in care joaca, insa va fi reintrodusa o data ce isi va reveni complet din colapsul fizic si emotional.
Mai multe stiri despre: boli  demi lovato reabilitare 
Publicat pe 19 Noiembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram