BestMusic.ro » Demi Lovato » HaHaHa Production lanseaza in Romania Gianni Kosta feat. Belle - 'Sirius'

HaHaHa Production lanseaza in Romania Gianni Kosta feat. Belle - 'Sirius'

HaHaHa Production lanseaza in Romania Gianni Kosta feat. Belle - 'Sirius'

HaHaHa Production lanseaza in Romania piesa "Sirius”, o colaborare a DJ-ului, producatorului si remixer-ului Gianni Kosta cu artista olandeza Belle.

"Sirius” este o piesa care ne duce cu gandul la vara si care pune in valoare talentul DJ-ului pentru productiile deep house. Single-ul a atins locul 1 in Top 100 Chillout tracks pe Dj Tunes la doar cateva saptamani de la lansarea pe platforma.

Gianni Kosta este un DJ, producator si remixer care si-a castigat popularitatea prin numeroase remix-uri de succes. intre acestea se afla si varianta sa la piesa "Are You With Me” a celor de la Lost Frequencies, un remix oficial lansat sub umbrela Armada Music. Totodata, piesa "Confident” a lui Demi Lovato a beneficiat de un remix facut de Kosta, lansat de Hollywood Records.

Astazi, Gianni Kosta este un artist care nu lasa pe nimeni indiferent, dand intotdeauna o energia buna publicului sau. Perfectionist si pasionat, Gianni Kosta pune accentul in toate productiile sale pe o abordare mai profunda a sunetului si pe atmosfera. incearca mereu sa spuna o poveste prin sunete, intr-un stil deep house si melodic deep house.

"Sirius” a fost lansata la nivel international de The Bearded Man Records, afiliat Armada Music.
Publicat pe 28 Martie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu