BestMusic.ro » Demi Lovato » HaHaHa Production lanseaza in Romania Gianni Kosta feat. Belle - 'Sirius'

HaHaHa Production lanseaza in Romania Gianni Kosta feat. Belle - 'Sirius'


HaHaHa Production lanseaza in Romania piesa "Sirius”, o colaborare a DJ-ului, producatorului si remixer-ului Gianni Kosta cu artista olandeza Belle.

"Sirius” este o piesa care ne duce cu gandul la vara si care pune in valoare talentul DJ-ului pentru productiile deep house. Single-ul a atins locul 1 in Top 100 Chillout tracks pe Dj Tunes la doar cateva saptamani de la lansarea pe platforma.

Gianni Kosta este un DJ, producator si remixer care si-a castigat popularitatea prin numeroase remix-uri de succes. intre acestea se afla si varianta sa la piesa "Are You With Me” a celor de la Lost Frequencies, un remix oficial lansat sub umbrela Armada Music. Totodata, piesa "Confident” a lui Demi Lovato a beneficiat de un remix facut de Kosta, lansat de Hollywood Records.

Astazi, Gianni Kosta este un artist care nu lasa pe nimeni indiferent, dand intotdeauna o energia buna publicului sau. Perfectionist si pasionat, Gianni Kosta pune accentul in toate productiile sale pe o abordare mai profunda a sunetului si pe atmosfera. incearca mereu sa spuna o poveste prin sunete, intr-un stil deep house si melodic deep house.

"Sirius” a fost lansata la nivel international de The Bearded Man Records, afiliat Armada Music.
Publicat pe 28 Martie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram