BestMusic.ro » Demi Lovato »   Marshmello si Demi Lovato colaboreaza pentru noul lor single "Ok Not To Be Ok"

  Marshmello si Demi Lovato colaboreaza pentru noul lor single "Ok Not To Be Ok"


Marshmello si Demi Lovato lanseaza pieza "Ok Not To Be Ok” si colaboreaza cu Hope For The Day, o organizatie non-profit ce lupta pentru prevenirea sinuciderii si sustine educatia pentru sanatate mentala.

Scrisa de cei doi artisti alaturi de Gregory "Aldae” Hein, James Gutch si James Nicholas Bailey, versurile sensibile ale piesei sunt un reminder al faptului ca este ok sa renunti la sentimetele de indoiala de sine si sa accepti faptul ca suntem toti oameni, cum spune si refrenul piesei.

Videoclipul este regizat de Hannah Lux Davis si ii transporta in timp cei doi artisti, mai exact in anii 90’. Acestia se trezesc in dormitoarele lor de cand erau copii si fiecare dintre ei se intalneste cu versiunea sa mai tanara si mai nesigura de propria persoana, ca in final toti patru sa se reuneasca pentru a se ajuta reciproc si a realiza ca "it’s ok not to be ok”

In aceeasi nota cu piesa si mesajul videoclipului, lansate de Ziua Mondiala a Prevenirii Suicidului, parteneriatul cu Hope For The Day ii va avea ca ambasadori pe cei doi artisti, folosind vocea lor pentru a-i ridica si ajuta pe cei care au nevoie cel mai mult de acest lucru.
Publicat pe 11 Septembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram