BestMusic.ro » Denisa Trofin »  Cantareata Denisa Trofin nu si-a sarbatorit ziua de nastere din cauza Bacului

 Cantareata Denisa Trofin nu si-a sarbatorit ziua de nastere din cauza Bacului

 Cantareata Denisa Trofin nu si-a sarbatorit ziua de nastere din cauza Bacului

Tanara artista, Denisa Trofin, a avut pana acum o vara plina. Pregatirile pentru Bac, examenul de admitere la facultate, concertele si pregatirile pentru lansarea noului single.

De la saptamana la saptamana, Denisa a trait emotii la extrem. Examenul de maturitate si admiterea la facultate au facut-o sa uite de ziua de nastere, pe care trebuia sa o sarbatoreasca pe 26 iulie. Insa, din cauza stresului, agitatiei si a perioadei aglomerate, Denisa si-a anulat petrecerea.

"Am incheiat un capitol frumos din viata mea, liceul. Zic eu ca s-a incheiat cu bine, am avut mari emotii pentru examenul de Bacalaureat, ca orice elev. De-a lungul anilor, recunosc ca pregatirea mea nu a fost la un nivel asa de inalt pentru ca viata mea a fost mereu impartita intre muzica si scoala. La prima proba, Limba si Literatura Romana, am trecut printr-o mica peripetie pentru ca nu a sunat alarma de dimineata si m-am trezit cu vreo 15 minute inainte de ora la care trebuia sa fiu la liceu, sa intru in sala. N-am fost niciodata mai rapida, am reusit sa ajung intr un final. :)) Am fost destul de zapacita cu Bacul, mai mult am fost stresata de oamenii din jurul meu pentru ca toata lumea spunea 'mai e putin, invata'", declara Denisa Trofin.

Acum, dupa ce examenele au trecut, iar Denisa a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Comunicare si Relatii Publice, artista se poate gandi la modalitati prin care sa petreaca ultima luna de vara, inainte sa inceapa cursurile la facultate.

"Cu admiterea insa a fost muuult mai bine. Mi-am dorit mult sa studiez Comunicare si Relatii Publice si am dat la doua universitati, SNSPA si Universitatea Bucuresti. Aici a fost diferit, am mers fara asa de mari emotii si cu mai multa incredere pentru ca ma gandeam ca ce a fost mai greu a trecut. Evident, era sa o comit si aici si sa plec de acasa fara buletin si legitimatia de concurs, noroc ca am o mama atenta si grijulie, care pune multe intrebari. :)) Am intrat la ambele facultati si am ales sa fiu studenta la Universitate, la Litere, unde am intrat la buget cu 8.52. Am cam neglijat muzica in perioada asta, ca sa ies bine si cu capul sus din tot ceea ce inseamna incheierea acestui capitol. Deja am inceput sa merg la studio, mi-am reluat activitatea, lucrez la noua piesa si sper sa iasa totul exact asa cum imi doresc, mai ales ca am alaturi o echipa de nota 10", adauga artista.
Mai multe stiri despre: artisti romani  vedete bacalaureat 
Publicat pe 02 August 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu