BestMusic.ro » Diana Matei » Rochia solistei Diana Matei a luat foc in concert (foto)

Rochia solistei Diana Matei a luat foc in concert (foto)


Solista Tarafului Cleante, Diana Matei, a trecut printr-o experienta inedita: rochia cu trena pe care o purta in concert a luat foc de la artificiile aprinse in apropiere.

Din fericire, cantareata nu a patit nimic, dar s-a ales cu o sperietura zdravana. Incidentul cu rochia in flacari a avut loc joi seara, la lansarea primului album in formula Diana Matei & Taraful Cleante, "Of ce dor, ce chin, ce jale".

Show-ul a fost unul extrem de elaborat si gandit pana in cel mai mic detaliu, dar surprize tot au existat: trena solistei a luat foc atunci cand a trecut pe langa artificii, insa Diana nu s-a panicat si a continuat spectatolul cu zambetul pe buze. A

mfitrionul evenimentului, Mihai Morar, a tinut sa o laude pe Diana, despre care spune ca are o voce exceptionala. "Diana Matei are o voce stratosferica. Se simtea nevoia in lumea muzicala romaneasca de prezenta unor astfel de oameni care sa faca diferenta si sa ne incante cu un show de exceptie", a spus Morar, citat de Click.ro.

Sursa foto: Libertatea.ro
Mai multe stiri despre: inedit  incidente 
Publicat pe 30 Martie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram