BestMusic.ro » Dido » Dido, criticata pentru versurile ce apartin unei organizatii teroriste

Dido, criticata pentru versurile ce apartin unei organizatii teroriste


Cantareata Dido a fost criticata pentru ca a inclus intr-una din piesele ei, versuri controversate dintr-un cantec de protest, apartinand organizatiei teroriste IRA (Irish Republican Army).

Artista, care are descendente irlandeze, a inclus versuri din piesa `The Men Behind The Wire`, piesa asociata cu organziatia IRA, in single-ul `Let’s Do The Things We Normally Do`, de pe noul album `Safe Trip Home`.

Versurile suna astfel: `Masini si tancuri blindate si arme / Au venit sa ne ia fiii/ Dar fiecare barbat trebuie sa stea in spate/ Barbatul din spatele sarmei ghimpate`.

Politicianul nord-irlandez, Gregory Campbell, si-a exprimat dezamagirea : `Deoarece are radacini irlandeze, este de neconceput ca nu stie (n.r. Dido ) fondul si semnificatia cuvintelor.

Trebuie sa stie ca piesa a fost scrisa despre oameni care erau asasini, incendiatori si teroristi`.

El a mai adaugat ca Dido trebuie sa-si clarifice opinia pe care o are fata de astfel de lucruri, pentru ca fanii ei si publicul larg sa fie lamuriti.

Asculta AICI single-ul Dido - `Let's Do The Tings We Normally Do`.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: controverse  Dido  versuri 
Publicat pe 08 Decembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram