BestMusic.ro » Diedra » Biografie Diedra

Biografie Diedra

Diedra

"Live the music experience!”
Diedra s-a nascut in Los Angeles, California, pe 15 mai, 1989. Pentru ca tatal ei este de nationalitate romana, Christine Yasmin Alexander s-a mutat in Romania la varsta de 6 ani. Atunci a luat primul contact cu muzica, incepand orele de canto. La 7 ani a inceput sa studieze pianul. La doar 11 ani, artista participa la festivaluri de muzica si concursuri de creatie, de unde a colectionat nenumarate premii. La 15 ani a inregistrat primele piese, iar concertele nu au intarziat sa apara.
Diedra vorbeste fluent patru limbi straine (engleza, finlandeza, suedeza, franceza) si, desi doreste sa ajunga un avocat cu renume (este studenta la Facultatea de Drept), si-a rezervat locul intai in topul preferintelor pentru muzica.
Single-ul "Cherry Lips” va aparea pe piata la sfarsitul lunii ianuarie, impreuna cu videoclipul oficial. Piesa este produsa de FlyinState, ca intreg proiectul Diedra, de altfel.
Semnata cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania, si cu ToCo International, Diedra este pregatita sa "atace” atat piata din tara, cat si pe cea de dincolo de granite. Stilul incitant, versurile si imaginea de fata indrazneata fac din ea o artista originala, care nu se ghideaza dupa regulile din showbiz.