BestMusic.ro » Dimitri from Paris » Concurs incheiat: Hai la Dimitri From Paris - 1st Year Color Anniversary la Palatul Ghika!

Concurs incheiat: Hai la Dimitri From Paris - 1st Year Color Anniversary la Palatul Ghika!

Concurs incheiat: Hai la Dimitri From Paris - 1st Year Color Anniversary la Palatul Ghika!

Vineri, 6 aprilie 2012, Dimitri From Paris va mixa la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica, nr. 5) cu ocazia implinirii unui an de Color.

Update: concurs incheiat! Roxana Alexoiu si Shtefan Florin, aveti cate o invitatie de o persoana la party!

Dati un mail la info[at]bestmusic[punct]ro cu numele din buletin si mentiunea 'Dimitri from Paris' si va vom contacta pentru mai multe detalii.

Oferim doua invitatii la acest eveniment daca ne spui, intr-un comentariu la acest articol, ce piesa nu ai vrea sa lipseasca din set-ul lui Dimitri From Paris de la Palatul Ghika.

Perioada de desfasurare a concursului: 29 martie - 4 aprilie 2012. Succes!

Despre eveniment

"Am vrut un decor care sa te gaseasca placut surprins de fiecare data. Incepand din aprilie 2011, am fost pregatiti sa-ti aducem muzica buna foarte aproape, sa te chemam in locatiile deosebite ale orasului si sa-ti oferim contextele cele mai firesti si mai speciale ca sa te simti TU. Ne-am intalnit la piscina, am ascultat disco si house trei zile incontinuu, ti-am adus istoria sexy a muzicii de dans mai aproape, pe ringuri boeme. Si ne-ai spus ca ti-a placut.

Suntem aici, la 12 luni, dupa multa munca si pasiune depusa pentru proiectul cel mai drag. Color a crescut cu Louis La Roche, Flight Facilities, Theo Parrish, Fish Go Deep, Vakula, Mock & Toof, Grandmaster Flash, Larry Heard/Mr. Fingers, Funky Bompa, The Magician, Trus’me, Jeremy Underground Paris, Friendly Fires, Noze, Ame si Ben Westbeech si continua sa creasca alaturi de tine." declara organizatorii.

Cu aceasta ocazie mai mult decat speciala, Dimitri revine dupa 5 ani in Romania, intr-un cadru Playboy aranjat exclusiv pentru marea petrecere.

Ca ambasador francez al soundului de club stilat, Dimitri from Paris poate fi considerat "mandria tarii lui", atat ca dj producator si remixer de cea mai inalta clasa dar si ca simbol al elegantei si rafinamentului parizian.

Influentele lui muzicale sunt adanc inradacinate in funkul si discoul anilor 70, stiluri din care s-a dezvoltat ulterior muzica house, dar si in soundtrackurile filmelor de top ale anilor 50-60. Cu asa o vasta viziune, Dimitri este unul din cei mai imprevizibili dj, trecand prin stiluri si tempouri diferite spre a ne impartasi dragostea lui pentru muzica.

Alaturi de Dimitri from Paris vor mai mixa Bogman si Fouchat.

Pentru eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 30 de lei (in avans pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro) si 40 de lei in seara evenimentului.

Numarul biletelor distribuite, atat in avans cat si in seara evenimentului, este limitat. Accesul se face incapand cu ora 22.00, iar accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.
Mai multe stiri despre: concursuri  aniversari  DJ Set 
Publicat pe 29 Martie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu