BestMusic.ro » directia 5 » Sarbatoreste iubirea alaturi de directia 5 pe 11 februarie (TNB) si 14 februarie (Cinema Patria)

Sarbatoreste iubirea alaturi de directia 5 pe 11 februarie (TNB) si 14 februarie (Cinema Patria)

Sarbatoreste iubirea alaturi de directia 5 pe 11 februarie (TNB) si 14 februarie (Cinema Patria)

Ca in fiecare an, legendara trupa directia 5 sarbatoreste iubirea alaturi de fani, de data aceasta in dublu exemplar: pe 11 februarie la Teatrul National din Bucuresti si pe 14 februarie la TNB. In cadrul evenimentelor Valentine’s Love Story, Marian Ionescu si trupa Directia 5 va promit un show cu totul si cu totul special, dedicat unei zile speciale, pentru toti romanii care iubesc!

In cadrul concertului veti putea asculta piese clasice din repertoriul formatiei, care au devenit "cantecul nostru" pentru mii de indragostiti romani, precum "Povestea noastra", "Cand ai aparut prima data", "Cred ca esti extrem de delicata" si multe altele.

Biletele la Valentine’s Love Story din data de 11 februarie (Teatrul National Bucuresti) si din data de 14 februarie (Cinema Patria) se pot procura dupa cum urmeaza:

In format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro cu reducere:

- 90 lei – in zonele B,C si in balcoane
- 140 lei – VIP si in cele 4 Loje
- 190 lei - Premium in fata scenei

Platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare. Poti comanda de la 1 la 20 de bilete. Mai simplu de atat nu se poate!

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09-18:00 de Luni pana Vineri)

In format fizic biletele se gasesc la casele de bilete de la Teatrul National, la standurile Biletoo de la Magazinul Unirea, Libraria Eminescu si Cinema Patria.

Preturile sunt:
- 100 lei – in zonele B,C si in balcoane
- 150 lei – VIP si in cele 4 Loje
- 200 lei - Premium in fata scenei
Mai multe stiri despre: concerte 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 05 Februarie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/