BestMusic.ro » directia 5 » Concurs: castiga o invitatie dubla la urmatorul concert Bestmusic Live prezentat de Purcari

Concurs: castiga o invitatie dubla la urmatorul concert Bestmusic Live prezentat de Purcari


Toamna aceasta, va invitam sa petreceti momente deosebite pe acordurile celor mai bune trupe live din muzica romaneasca, la Hard Rock Cafe, asa ca v-am pregatit un concurs prin care puteti castiga o invitatie dubla la urmatorul concert prezentat de Purcari in Hard Rock Cafe.

Mecanism de concurs:

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa intrati in sectiunea dedicata din site (bestmusic.ro/concerte-purcari/) , sa completati formularul de concurs cu datele personale necesare pentru a va contacta in caz ca veti castiga si sa povestiti un moment deosebit legat de Purcari. Nu uitati sa dati like paginii de Facebook Purcari pentru a fi inscris in tragerea la sorti.

Castigatorul va fi anuntat cu o zi inaintea evenimentului pe adresa de mail/telefonul completate in formularul de concurs.

Concurs curent: Taxi la Hard Rock Cafe, pe 9 octombrie . Castigatorul va fi ales pe 8 octombrie.

Despre Purcari

Reputatia vinurilor de Purcari este bazata pe o istorie veche datata inca din 1827; o istorie bazata pe succesele si realizarile marilor vinificatori ai trecutului. Filozofia companiei se bazeaza pe pastrarea traditiilor de vinificare pentru generatiile ce vin si pe aspiratia de a atinge perfectiunea in crearea vinurilor de Purcari.
Mai multe stiri despre: concursuri  going out  concerte 2014 
Publicat pe 11 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram