BestMusic.ro » directia 5 » Concurs: concert directia 5 & Lidia Buble - Rock'N Roll, Baby! la Sala Palatului

Concurs: concert directia 5 & Lidia Buble - Rock'N Roll, Baby! la Sala Palatului

Concurs: concert directia 5 & Lidia Buble - Rock'N Roll, Baby! la Sala Palatului

Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale si reinterpretarea intr-o varianta rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca directia 5, dar si cel mai recent single "Forever love”, in colaborare cu Lidia Buble, te asteapta pe 31 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Bestmusic.ro ofera, prin tragere la sorti, doua invitatii duble la concert. Pentru a te inscrie in concurs intra pe pagina noastra de Facebook si urmeaza instructiunile.

Deadline: 30 octombrie.

Ritmuri frenetice de chitara, solo-uri spectaculoase de tobe si acordurile suave de pian sunt elementele cu care trupa directia 5 garanteaza o seara de neuitat.

directia 5 pregateste un show live in spiritul rock’n roll, ce o are ca invitat special pe tanara si talentata Lidia Buble, artista care a cucerit topurile muzicale cu single-ul "Noi simtim la fel” si alaturi de care membrii trupei au lansat piesa si videoclipul "Forever Love”. Single-ul este extras de pe albumul "Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa il va lansa pe 31 octombrie. Surpriza va fi cu atat mai placuta cu cat Lidia, considerata una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca, va canta si alte piese alaturi de trupa, interpretate intr-o maniera diferita.

Numele si tema centrala a concertului "Rock’n Roll, Baby! reprezinta o privire de ansamblu asupra intregii lor activitati muzicale si a spiritului artistic mereu liber al trupei, conturate in longevitatea si experienta de scena de peste 21 de ani.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, reteaua magazinelor Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Inmedio, in Oficiile Postei Romane si online pewww.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.
Mai multe stiri despre: concursuri  going out  concerte 2014  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 28 Octombrie 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/