BestMusic.ro » directia 5 » Castiga 4 invitatii la concertul Directia 5 de la Sala Palatului

Castiga 4 invitatii la concertul Directia 5 de la Sala Palatului

Castiga 4 invitatii la concertul Directia 5 de la Sala Palatului

Bestmusic ofera patru invitatii duble la concertul pe care Directia 5 il va sustine la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru a participa la concurs scrie intr-un raspuns la postarea care anunta concursul pe pagina noastra de Facebook care sunt cele 3 piese pe care le iubesti cel mai mult de la Directia 5. Cei patru castigatori vor fi anuntati pe site si pe Facebook pe 28 octombrie.


Directia 5 va sustine un nou concert la Sala Palatului, in aceasta toamna. Intitulat `Iti multumesc`, concertul va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 19:30.

Showul este dedicat tuturor fanilor, in semn de recunostinta pentru sustinerea neconditionata in cei 20 de ani de activitate, care i-a transformat in trupa de suflet a muzicii romanesti.

Cu ocazia concertului, Directia 5 va lansa un nou material discografic. Albumul va avea un sound diferit fata de genul cu care trupa ne-a obisnuit pana acum, acesta va contine melodii cu influnete intense de jazz.

Pentru concertul `Iti multumesc` Directia 5 pregateste, ca de fiecare data, multe surprize placute fanilor. Trupa va interpreta cele mai indragite cantece, in stitul propriu si inconfundabil Directia 5, dar si compozitii noi de pe albumul ce se va lansa la concert.

Biletele la spectacolul Directia 5 Iti Multumesc pot fi achizitionate online, de pe eventim, via Bestmusic.ro.
Mai multe stiri despre: concurs 
Publicat pe 20 Octombrie 2011 de BestMusic.ro