BestMusic.ro » directia 5 » Cristi Enache (directia 5): Imi place sa apas pe soneriile de la receptiile hotelurilor

Cristi Enache (directia 5): Imi place sa apas pe soneriile de la receptiile hotelurilor

Cristi Enache (directia 5): Imi place sa apas pe soneriile de la receptiile hotelurilor

Cristi Enache si Nicu Damalan de la Directia 5 au fost invitati luni in studioul Magic FM - Radioul lui Mos Craciun, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, realizat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Cei doi invitati au cantat live pentru ascultatorii Magic FM piesa "Decembrie” si si-au adus aminte de sarbatorile de iarna din copilarie.

"An de an mergeam la colindat. Imi place foarte mult sa fac cadouri si imi aduc aminte de un cadou destul de recent pe care mi l-a facut Nicu. Este o placere de-a mea, atunci cand ajungem in receptia unui hotel, sa apas soneria. Asa ca mi-a adus de la Barcelona o sonerie. Nu suna nicio sonerie din toata Romania cum suna soneria aceasta”, a declarat Cristi Enache.

Si Nicu Damalan si-a amintit o intamplare din copilarie. "Demult de tot, mama i-a cumparat fratelui meu o chitara, pentru ca era mai mare, iar mie mi-a luat o mandolina. Imi doream si eu chitara”, a spus artistul, care a strans mai apoi bani pentru a-si cumpara chitara dorita. Totusi, parintii nu i-au cumparat o chitara, pentru ca avea deja o mandolina. Damalan a povestit ca, atunci cand familia si-a schimbat locuinta, a impins "subtil” mandolina in picioarele muncitorilor care carau mobila. "Am zis: 'Mama, acum trebuie sa-mi iei chitara, pentru nu mai am nici mandolina'”, a spus invitatul.

Cei doi artisti au cantat live in studioul Kiss FM celebra piesa "Decembrie” si le-au urat "Sarbatori fericite” fanilor.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 11 Decembrie 2012 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/