BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 a lansat piesa De Ce Iubim. Vino sa o asculti live, alaturi de alte cantece de pe noul album, pe 13 martie la Hard Rock Cafe

directia 5 a lansat piesa De Ce Iubim. Vino sa o asculti live, alaturi de alte cantece de pe noul album, pe 13 martie la Hard Rock Cafe

directia 5 a lansat piesa De Ce Iubim. Vino sa o asculti live, alaturi de alte cantece de pe noul album, pe 13 martie la Hard Rock Cafe

Pe 13 martie la Hard Rock Café, directia5 revin pentru un show extraordinar sub marca "Live Rock’n Roll” in cadrul unui eveniment prezentat de BestMusic Live Concerts! Trupa va canta in premiera piese de pe noul album care va fi lansat la toamna, inclusiv "De ce iubim", pe care au lansat-o special pentru Ziua Femeii.

Marian Ionescu a declarat "Vom canta obligatoriu cateva din cantecele noi de pe discul nou pe care il vom lansa pe 30 Octombrie anul acesta. In mod clar vom canta si noul nostru single Emotia, caruia ne pregatim sa ii facem si un videoclip. Vom canta si cateva din cantecele noastre de pe primele albume. Concertele de la Hard Rock Cafe au ceva inedit si ne-am bucurat totdeauna de un public minunat!”

Organizatorii va anunta ca biletele VIP din fata scenei deja s-au epuizat, momentan fiind disponibile doar bilete cu loc la masa.

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 13 martie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Bestmusic cu directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

directia 5 - De ce iubim

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Parteneri media: Libertatea, Magic Fm, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.rom Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, InOras.ro, Orasulm.eu, Studentie.ro si PORT.ro
Mai multe stiri despre: concerte 2014  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 07 Martie 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/