BestMusic.ro » directia 5 » Vrei sa apari in noul videoclip directia 5?

Vrei sa apari in noul videoclip directia 5?

Vrei sa apari in noul videoclip directia 5?

Imediat dupa concertul pe care il vor sustine joi, 13 martie, la Hard Rock Cafe, directia 5 vor organiza un casting la care sunt asteptati toti fanii trupei ce isi doresc sa apara in noul videoclip - "De ce iubim".

Casting-ul va avea loc la Teatrul Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta, 45) din Bucuresti, vineri, 14 martie intre orele 16:30-19:00 si este adresat persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, baieti si fete.

Membrii directia 5 ii vor avea alaturi la casting pe regizorul clipului, directorul de imagine si alti membrii ai echipei de productie.

Despre concertul de joi seara din Hard Rock Cafe, Marian Ionescu a declarat: "Vom canta obligatoriu cateva din cantecele noi de pe discul nou pe care il vom lansa pe 30 Octombrie anul acesta. In mod clar vom canta si noul nostru single Emotia, caruia ne pregatim sa ii facem si un videoclip. Vom canta si cateva din cantecele noastre de pe primele albume. Concertele de la Hard Rock Cafe au ceva inedit si ne-am bucurat totdeauna de un public minunat!”.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 80 de lei cu loc in picioare, fiind singura categorie ramasa disponibila.

directia 5 - De ce iubim
Mai multe stiri despre: concerte 2013  videoclipuri 2014 
Publicat pe 12 Martie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu