BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 filmeaza videoclipul noului single la Mamaia, pe un vas de croaziera

directia 5 filmeaza videoclipul noului single la Mamaia, pe un vas de croaziera

directia 5 filmeaza videoclipul noului single la Mamaia, pe un vas de croaziera

Marian Ionescu si Marius Keseri de la directia 5 au fost luni invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu in studioul Magic FM, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica. Cei doi artisti au lansat noul single al trupei, "Ce mai faci", piesa care va aparea pe noul album Directia 5, si vor filma videoclipul in aceasta saptamana la Mamaia, pe un vas de croaziera.

Marian si Marius au participat la rubrica "Batalia hiturilor", in cadrul careia ascultatorii Magic FM au ales intre "Daca ai stii", ales de Liana Stanciu, si "Am nevoie de tine", cantec sustinut de Raul Brebu.

"Cantecul 'Ce mai faci' spune povestea unei fete si a unui baiat care au fost impreuna o buna bucata de vreme, s-au despartit si se reintalnesc cu nostalgie si cu aceeasi dragoste pe care si-o poarta unul celuilalt. Cred ca este o poveste prin care a trecut toata lumea. Cantecul este inclus pe albumul Electric Love Story, pe care il lansam impreuna cu Magic FM pe 30 octombrie", a declarat Marian Ionescu.

Invitatii le-au povestit ascultatorilor Magic FM ca zilele acestea vor filma la Mamaia, pe un vas de croaziera, videoclipul piesei, care va fi gata la sfarsitul saptamanii viitoare.

La piesa "Ce mai faci" beneficiaza de colaborarea Alexandrei Craescu, solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian".

directia 5 va lansa anul acesta un nou material, intitulat "Electric Love Story”, sub Cat Music, casa de discuri care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani.

Discul va fi lansat pe 10 octombrie 2012 si va contine 12 piese. Cu aceasta ocazia, trupa va sustine doua concerte de lansare la Sala Palatului, in doua zile consecutive: pe 30 si pe 31 octombrie.

"Electric Love Story” va fi prezentat sub forma unei frumoase povesti de dragoste, spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate, in stilul caracteristic Directia 5.

La cumpararea oricarui bilet la concert, intri automat in tragerea la sorti pentru un sejur romantic la Paris pentru 2 persoane. Pretul biletelor este de 50 lei (categoria IV), 75 lei (categoria III), 100 lei (categoria II) si 150 lei (categoria I).

Cumpara bilete la Directia 5!

Cei de la Directia 5 au lansat recent si primul single de pe urmatorul album. Piesa se intituleaza "O fata ca ea" si beneficiaza si de un videoclip.

directia 5 - Ce mai faci live
Publicat pe 24 Septembrie 2012 de BestMusic.ro