BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 - Christmas Love Story, pe 18 decembrie, la Cinema Patria. Bilete, exclusiv pe Iabilet.ro

directia 5 - Christmas Love Story, pe 18 decembrie, la Cinema Patria. Bilete, exclusiv pe Iabilet.ro


Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale si reinterpretarea intr-o varianta rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca directia 5 te asteapta pe 18 decembrie de la ora 20:00 la Cinema Patria, in cadrul "Christmas Love Story”, un show de sunet si lumina oferit de una dintre cele mai iubite trupe romanesti, o trupa iubita care si iubeste!

Ritmuri frenetice de chitara, solo-uri spectaculoase de tobe si acordurile suave de pian sunt elementele cu care trupa directia 5 garanteaza o seara de neuitat.

Numele si tema centrala a concertului reprezinta o privire de ansamblu asupra intregii lor activitati muzicale si a spiritului artistic mereu liber al trupei, conturate in longevitatea si experienta de scena de peste 21 de ani.

directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Cinema Patria pe 18 decembrie de la ora 20:00 sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul "Christmas Love Story” cu directia 5 pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro la urmatoarele preturi (in limita locurilor disponibile)

- VIP in fata scenei sau la Loja – 100 de lei pana pe 1 noiembrie, 110 lei pana pe 1 decembrie si 120 de lei in luna decembrie si la intrare

- Acces General in sala – 70 de lei pana pe 1 noiembrie, 80 de lei pana pe 1 decembrie si 90 de lei in luna decembrie si la intrare

- La Balcon – 50 de lei pana pe 1 noiembrie, 60 de lei pana pe 1 decembrie si 70 de lei in luna decembrie si la intrare

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)

Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

De pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete in format electronic (plata cu cardul sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic cu plata ramburs sau prin OP.

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro powered by MAGIC FM
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 07 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram