BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 - Confuz (piesa noua)

directia 5 - Confuz (piesa noua)

directia 5 - Confuz (piesa noua)

directia 5 a lansat varianta de studio a piesei "Confuz", pe care fanii prezenti la concertele trupei au mai auzit-o live. Piesa va fi inclusa pe noul album direcita 5 - "Zambetul face minuni", ce se lanseaza pe 30 octombrie, la Sala Palatului.

"Trebuie sa fiti foarte curiosi pentru ca in acest concert vom canta piesele de pe albumul nostru cel nou ‘Zambetul face minuni’. Va vom surprinde cu un sound nou insotit de proiectii si imagini dragi noua. Va fi muzica pe care grupul a scris-o si a cantat-o intre 1990 si 2013 si care exprima starea de spirit a trupei expusa intr-o maniera dinamica si optimista. Noi suntem foarte fericiti sa fim din nou alaturi de publicul nostru si sa putem impartasi impreuna cantece si senzatii noi. " a declarat Marian Ionescu.

"Zambetul face minuni”, cel mai nou capitol al povestii de dragoste promite o seara unica, in care cele mai iubite single-uri ale trupei se vor alatura pieselor de pe cel mai nou material al trupei, un album cu un sound nou, surprinzator, dar care pastreaza nealterata esenta muzicii celebrei trupe.

directia 5 - Confuz (audio)
Mai multe stiri despre: muzica 2013  muzica septembrie 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 25 Septembrie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/