BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 - Hello (single nou)

directia 5 - Hello (single nou)

directia 5 - Hello (single nou)

directia 5 a lansat un nou single! "Hello" a avut premiera in aceasta dimineata la emisiunea Desteptarea de la Europa FM.

"Hello" este inclusa pe noul album al trupei directia 5, "Zambetul face minuni", ce va fi lansat pe 30 octombrie la Sala Palatului.

Lansarea single-ului "Hello” si a noului album marcheaza o schimbare de stil a trupei Directia 5. "Sunt primii pasi catre a dinamiza repertoriul in urmatorii ani”, explica Marian Ionescu. "De ce aceasta schimbare?” a vrut sa afle George Zafiu. "Ne-am tot gandit sa aducem starea de spirit de pe scena in studio, Hello are energia unei piese pe care o cantam in concerte” a raspuns Marian Ionescu.

"Trebuie sa fiti foarte curiosi pentru ca in acest concert vom canta piesele de pe albumul nostru cel nou ‘Zambetul face minuni’. Cateva dintre melodiile noastre vor fi insotite pe scena si de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o si a cantat-o intre 1990 si 2013 si ne straduim ca nimeni sa nu plece avand senzatia ca a pierdut timp si ceva bani." a declarat Marian Ionescu.

Asculta aici directia 5 - Hello
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica august 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 30 August 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/