BestMusic.ro » directia 5 »   Directia 5 lanseaza „E un ecou”

  Directia 5 lanseaza „E un ecou”

  Directia 5 lanseaza „E un ecou”

Directia 5 lanseaza "E un ecou”, o piesa emotionanta, despre agitatia si constrangerile vietii cotidiene, insotita de un videoclip filmat pe strazile din Bucuresti, ce completeaza prin imagini povestea muzicala.

Versurile celui mai recent single al trupei directia 5 sunt scrise de catre Dinu Olarasu, iar muzica este compusa de catre Marian Ionescu. "E un ecou” este despre vocea interioara pe care de multe ori o ignoram, ce striga ca este "timpul tau” si este momentul sa indraznesti sa visezi, sa iubesti sau chiar sa suferi si cel mai important, sa petreci timp cu tine.

"Piesa vorbeste despre emotia pe care o traim intr-un oras, sentimentul si presiunea aceea pe care o avem ca intotdeauna cineva este in spatele nostru. Adesea marile orase ne dau senzatia ca nu exista singuratate, iar ĞE un ecouğ subliniaza tocmai asocierea individului cu societatea moderna contemporana, dar si temerile noastre de zi cu zi", povesteste Marian Ionescu.

directia 5 a lansat primul album din cariera in 1991, iar de atunci, in fiecare an a lansat cate un material discografic ce ii poarta amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare, lansand peste 20 de albume si peste 400 de piese, printre care si colaborari cu nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza si Paula Seling. In aprilie, trupa a lansat "Am sa te am”, un single romantic, plin de sensibilitate.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 14 Septembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/