BestMusic.ro » directia 5 »  Directia 5 lanseaza "Singura ce-o pot iubi"

 Directia 5 lanseaza "Singura ce-o pot iubi"

 Directia 5 lanseaza "Singura ce-o pot iubi"

Dupa ce si-au purtat fanii printr-o calatorie plina de nostalgie spre copilarie odata cu single-ul "Vine o vreme", Directia 5 canta acum despre "Singura ce-o pot iubi".

Compusa de catre Marian Ionescu si Cristi Enache, "Singura ce-o pot iubi" este o declaratie de dragoste emotionanta, ce de multe ori se lasa asteptata. Asa ca cei de la directia 5 au luat initiativa si prin aceasta piesa au devenit Cupidonul celor care nu au curaj sa spuna ce simt, dar in schimb nu se tem sa o arate.

"Singura ce-o pot iubi" este cel de-al cincilea single ce face parte din "Lumea noastra", urmatorul album al trupei, alaturi de piese precum "Tu esti", "Fii cum esti tu", "Vreau acasa" si "Vine o vreme".

Anul trecut, directia 5 a lansat materialul discografic "Muzica, flori si poezie", ce contine melodii ca "Lumea de mai multe ori", "Din prima pana in ultima zi", "Paradis", "Amor", "Pur si simplu" si "Hipnotizat", iar in urma cu aproape trei ani, a lansat albumul "Happy Days" din care fac parte single-uri de succes precum "Cand sunt cu tine”, "Sa-i iert pacate” (alaturi de Adi Sina), "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" si "Tu m-ai cucerit".

Istoria muzicala lunga face ca trupa sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare, lansand peste 20 de albume si peste 400 de piese, printre care si colaborari cu nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza si Paula Seling.
Publicat pe 12 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu