BestMusic.ro » directia 5 »   Directia 5 lanseaza „Tu esti”

  Directia 5 lanseaza „Tu esti”

  Directia 5 lanseaza „Tu esti”

Dupa "Vreau acasa”, o balada sensibila cu un mesaj emotionant si un videoclip de poveste, Directia 5 lanseaza "Tu esti”, o piesa optimista, cu si despre dragoste, spusa pe acorduri de chitara. Versurile piesei "Tu esti” sunt scrise de catre Dinu Olarasu, iar muzica este compusa de catre Marian Ionescu.

Videoclipul pune in scena o poveste de iubire redata prin imaginile unor doua mari ecranizari: "Bucuresti Non-Stop”, in regia lui Dan Chisu si "Plansa” in regia lui Andrei Gheorghe.

"Tu esti” este cel de-al treilea single care se va regasi pe urmatorul album al trupei, ce va fi disponibil din luna noiembrie, alaturi de piese precum "Fii cum esti tu” si "Vreau acasa”.

Anul trecut, Directia 5 a lansat materialul discografic "Muzica, flori si poezie”, ce contine piese precum "Lumea de mai multe ori”, "Din prima pana in ultima zi”, "Paradis", "Amor", "Pur si simplu” si "Hipnotizat”, iar in urma cu aproape trei ani, a lansat albumul "Happy Days”, din care fac parte piese de succes precum "Cand sunt cu tine”, "Sa-i iert pacate” (alaturi de Adi Sina), "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv” si "Tu m-ai cucerit”.

Directia 5 a lansat primul album din cariera in 1991, iar de atunci, in fiecare an, trupa a lansat cate un material discografic ce ii poarta amprenta. Istoria muzicala lunga face ca trupa sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare, lansand peste 20 de albume si peste 400 de piese, printre care si colaborari cu nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza si Paula Seling.
Publicat pe 12 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu