BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 & Lidia Buble - Forever Love (videoclip nou)

directia 5 & Lidia Buble - Forever Love (videoclip nou)

directia 5 & Lidia Buble - Forever Love (videoclip nou)

directia 5 si Lidia Buble au lansat videoclipul single-ului "Forever Love", extras de pe albumul "Rock’n Roll, Baby”, pe care trupa il va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, printr-un concert la care este invitata si solista.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, iar piesa "Forever Love” este compusa de catre Marian Ionescu si versurile sunt scrise de catre Raluca Diana David.

Vezi galeria foto de la filmarile videoclipului Forever Love - directia 5 & Lidia Buble

Cum dragostea este mereu la inaltime, artistii au urcat deasupra Bucurestiului pentru a filma videoclipul piesei, tocmai pentru a sublinia mesajul profund al versurilor, acela ca dragostea vine sub cele mai variate forme, in cele mai interesante locuri, de multe ori fara ca noi sa observam, pana cand intr-o zi, realizam ca persoana iubita a fost tot timpul alaturi de noi.

"Forever Love este noul nostru single. Ne-am intalnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere. Lidia i-a adus cantecului energie si multa frumusete. Am inregistrat acest cantec cu speranta ca o sa va placa si ne-a trecut prin cap sa-i facem un videoclip”, declara Marian Ionescu.

directia 5 concerteaza joi, 18 septembrie, in Hard Rock Cafe!

directia 5 & Lidia Buble - Forever Love (videoclip)
Mai multe stiri despre: colaborari  videoclipuri 2014  muzica 2014  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 15 Septembrie 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/