BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 au cantat "O fata ca ea" la Magic Fm. Hai sa-i vezi live pe 11 si 14 februarie (video)

directia 5 au cantat "O fata ca ea" la Magic Fm. Hai sa-i vezi live pe 11 si 14 februarie (video)

directia 5 au cantat "O fata ca ea" la Magic Fm. Hai sa-i vezi live pe 11 si 14 februarie (video)

Membrii trupei Directia 5 au fost vineri invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica. Artistii au oferit bilete la concert ascultatorilor Magic FM si au cantat live in studio piesa "O fata ca ea”.

Artistii au participat la rubrica 'Batalia Hiturilor' cu doua cantece: "Povestea noastra” si "Poate tu”. "'Povestea noastra' a fost imprimat acum zece ani si este unul dintre cantecele care ne-au deschis poarta catre publicul din Romania. S-a nascut dintr-o poveste reala a lui Cristi Enache, care s-a suprapus si cu o poveste reala a lui Marius”, le-a spus Marian Ionescu ascultatorilor Magic FM.

Invitatii au declarat ca vor canta, saptamana viitoare, la Teatrul National si la Cinema Patria, fiind prima data in ultimii sase ani cand nu mai canta la Sala Palatului. "Am simtit nevoia unor concerte mai mici, cu lume mai putina, in care sa cantam mai pe limba noastra, mai aproape de ce simtim noi acum. Daca acum zece, cincisprezece ani ne doream concerte cu zece mii de oameni, acum ne dorim concerte cu una, doua, trei sute de persoane. Ni se pare mult si ce se intampla la Teatrul National – o mie de oameni”, a marturisit Marian Ionescu.

Cumpara bilete la concertele directia 5 de la TNB si Cinema Patria de pe www.iabilet.ro

Liana Stanciu si de Raul Brebu i-au intrebat pe invitati in legatura cu tabieturile pe care le au dimineata. "N-ai cum sa ai un tabiet cand esti tot timpul in miscare, tot timpul in alta camera de hotel, in alt oras”, a fost raspunsul lui Marian Ionescu.

"De cele mai multe ori mi se intampla sa deschid ochii si sa ma intreb: 'Unde mai sunt astazi?'. Pentru ca sunt mereu in alta camera de hotel. Suntem mereu intr-un ritm alert, trebuie sa stau sa-mi fac repede bagajul”, a marturisit si Cristi Enache.

Trupa le-a facut inca un cadou ascultatorilor Magic FM, cantand live, in studio, piesa "O fata ca ea”, cantec ales chiar de fanii Magic FM pe Facebook.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 08 Februarie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/