BestMusic.ro » directia 5 » Directia 5: " Ne chinuie talentul" - interviu

Directia 5: " Ne chinuie talentul" - interviu


Joi, 24 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa petrecei o seara de neuitat alaturi de Directia 5. Dupa showul sold out de la inceputul anului, Directia 5 vin sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.

Inainte de acest show, BestMusic a stat putin de vorba cu trupa si iata ce ne-a spus:

BestMusic: Salutare baieti. In curand Directia 5 va lansa un nou album. Ce ne puteti spune despre acest material. Va fi diferit? La ce sa ne asteptam?

Directia 5: Poate ca nu diferit dar sigur mai profund, mai intelept si inregistrat cu mai multa ambitie ca alta data.

BestMusic: Cum a inceput colaborarea cu Alina?

Directia 5: Pe Alina am gasit-o cautand printre vocile feminine din Romania ceva care sa se potriveasca si suprapuna cu imaginea video si audio a cantecului nostrum cel nou "Te iubesc "

BestMusic: Care este reteta succesului pentru Directia 5?

Directia 5: O groaza de ambitie si credem ca, de fapt, ne chinuie talentul.

BestMusic: Piesele voastre stau pe buzele tuturor si sunt iubite..mai ales de sexul frumos. Care este sursa voastra de inspiratie?

Directia 5: Sursa de inspiratie este acolo unde se intorc cantecele noastre, la ele, la fete iar alteori, din povestile pe care le auzim in jurul nostru.

BestMusic: Cat de mult s-a schimbat din punctul vostru de vedere industria muzicala din Romania, din 1992 si pana in prezent?

Directia 5: Este cu totul altceva daca am lua in seama anul 1992 si este clar in evolutie. Si cel mai important este ca daca iti calculezi bine miscarile , industria creaza profit.

BestMusic: Dar ce parere aveti despre muzica promovata acum pe radio si TV?

Directia 5: Credem ca este muzica momentului si n-o vedem ca fiind deloc rea. Ea vine in intampinarea unui numar mare de oameni, poate unii dintre ei consumatori intamplatori de muzica.

BestMusic: Ce planuri de viitor are Directia 5?

Directia 5: Ne-am propus sa realizam videoclipuri si pentru cantece pe care noi le consideram ca ar contura imaginea artistului Directia 5.

BestMusic: In final..cateva cuvinte despre concertul din Hard Rock Cafe si un mesaj pentru fanii vostri.

Directia 5: Va asteptam cu promisiunea ca o sa va placa si nimeni nu pierde timpul.

Biletele pentru showul DIRECTIA 5 se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 100 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 85 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 85 de lei. in ziua concertului, biletele vor costa 90 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
Mai multe stiri despre: interviuri  concerte hard rock cafe 
Publicat pe 18 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram