BestMusic.ro » directia 5 » Directia 5 au un nou solist vocal (foto)

Directia 5 au un nou solist vocal (foto)

Directia 5 au un nou solist vocal (foto)

Dupa ce Toni Seicarescu a fost anuntat ca noul solist vocal al trupei Iris, se pare ca nici fosta sa trupa, Directia 5, nu bate pasul pe loc.

Astfel, in componenta trupei, locul de vocalist pe care il ocupa Toni Seicarescu a fost ocupat de catre un nou coleg, prezentat publicului sub numele conspirativ de "Mr. Heavy Metal". Acesta ar urma sa-si imparta indatoririle cu celalalt solist vocal al formatiei Directia 5, Cristi Enache.

Miscarea a fost anuntata printr-o serie de mesaje publicate pe pagina oficiala de Facebook a formatiei. Dupa ce ieri formatia anuntase ca "ne va trebui o noua voce pentru alternanta in concertele noastre, si vom cauta pentru voi una speciala", astazi a fost publicata o fotografie a noului membru, misteriosul "Mr. Heavy Metal". "O sa va placa mult de tot", au adaugat cei de la Directia 5 despre noul lor coleg.

Pentru a contracara o parte din mesajele negative venite de la fani, acestia au adaugat ulterior: "Va propunem sa aveti incredere in noi, asa cum ati avut si pana acum, si sa abordam o nota mai flexibila si mai maleabila, inainte de a refuza ceva nou. Pana una alta noi suntem motivati de dorinta de a ne dezvolta si perfectiona, astfel incat vom incerca mereu sa aducem ceva nou sau sa abordam noi drumuri."

Cat despre vechiul lor coleg, Toni Seicarescu, Directia 5 si-au facut si ei cunoscuta pozitia: "Toni Seicarescu e al lu' Directia 5 pe viata. Acum este doar transferat la Iris... vine inapoi", se comunica intr-un mesaj postat in cursul zilei de marti.

Faceti si voi cunostinta cu noul vocalist Directia 5, Mr. Heavy Metal!
Mai multe stiri despre: schimbare componenta directia 5  vocalist directia 5  directia 5 toni seicarescu 
Publicat pe 29 August 2012 de BestMusic.ro