BestMusic.ro » directia 5 » directia 5 - Zambetul face minuni, pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe

directia 5 - Zambetul face minuni, pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe

directia 5 - Zambetul face minuni, pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe

Dupa un concert sold out in primavara, Directia 5 revin la Hard Rock Cafe joi, 7 noiembrie 2013 de la ora 21:00, pentru inca un show incendiar plin de hituri care mai mult ca sigur va vor ridica de pe scaune! Evenimentul este prezentat de Samsung SMART TV si de SEENOW!

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti, cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) si mii de concerte la activ.

Vino la Hard Rock Cafe pe 7 noiembrie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, la Hard Rock Café, in ziua concertului la intrare dar si la concertul Stefan Stan din data de sambata, 2 noiembrie.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa si 100 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Poti comanda de la 1 la 20 de bilete.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

www.seenow.ro/evenimentelive

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic si Sprint Media
Mai multe stiri despre: concerte 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 30 Octombrie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/