BestMusic.ro » directia 5 » Seria de concerte BestMusic debuteaza in Hard Rock Cafe cu Directia 5

Seria de concerte BestMusic debuteaza in Hard Rock Cafe cu Directia 5

Seria de concerte BestMusic debuteaza in Hard Rock Cafe cu Directia 5

Directia 5, una dintre cele mai indragite formatii romanesti, vine pe scena Hard Rock Cafe cu un nou spectacol pe care il va sustine joi, 22 martie, de la ora 21:00. Concertul face parte din seria evenimentelor Best Music, organizate de Sprint Media Group si BestMusic.

Cei care doresc sa participe la concert pot opta pentru una dintre cele doua variante de achizitionare a biletelor pe care organizatorii le pun la dispozitia fanilor trupei:

  • Pe www.rezervariclub.ro poti rezerva si plati online bilete in valoare de 60 RON, care asigura participarea la concert si loc la masa. Prezinta in seara concertului voucher-ul care dovedeste ca ai efectuat corect rezervarea si vei fi condus direct la masa, alaturi de prietenii care te insotesc;

  • Incepand din 14 martie poti cumpara bilete de la Hard Rock Cafe, la pretul de 70 RON;

BestMusic cu Directia 5 este un eveniment sustinut de Magic FM, 220.ro, Ele.ro, Eva.ro, Ziare.com, 121.ro, PORT.ro, iConcert.ro si muzicabuna.ro. Evenimentul este organizat de Sprint Media Grup si BestMusic.
Mai multe stiri despre: concert directia 5 hard rock cafe  concert directia 5 bestmusic  concerte hard rock cafe bucuresti 
Publicat pe 12 Martie 2012 de BestMusic.ro