BestMusic.ro » directia 5 » Evenimente in weekend: 18 - 20 aprilie

Evenimente in weekend: 18 - 20 aprilie


Daca weekend-urile trecute ne-am obisnuit cu o multime de evenimente in toata tara, iata ca saptamana aceasta Pastele aduce vreme ploioasa, dar si mai putine evenimente.

Totusi, pentru cei care nu vor sa petreaca weekend-ul in casa, Bestmusic si Libertatea si-au facut treaba si au trecut in revista concertele si party-urile care vor avea loc zilele urmatoare, atat in capitala, cat si in restul tarii.

Iata unde puteti iesi in acest sfarsit de saptamana!

Vineri, 18 aprilie

In Bucuresti: Vineri, baietii de la Benetone Band pregatesc un concert live pe cinste in The Bankers, in timp ce in Spice Club, Compania 7 promite un super show. In Music Club, The Mob canta incepand cu ora 22:00, iar in True Club, Doru Isaroiu & True Band te invita sa canti si sa dansezi alaturi de ei.

Pe sound-uri exotice, in Black Jack Pub, de la ora 22:00 se da startul petrecerii Havana Night cu Chi Pah. Tot de vineri se da startul "goanei dupa iepurasi". In Cliche are loc "The Big Friday Bunny Spanking Party", iar in Old City, restul "iepurasilor" participa la "Friday Easter Bunny Hunt".

In tara: Dupa concertul sustinut in The Silver Church, joi, Mick Harvey si Robin and The Backstabbers se muta la Cluj, in The Flying Circus Pub, pentru un show cu totul special. In Timisoara, in Club 30, canta "Vocea Timisoarei", Fely Donose, in timp ce la Iasi, in Fratelli, ajunge Directia 5.

La Arad, in podul fostei fabrici de baterii "Dura", are loc un nou eveniment NightLong cu Miss Sunshine, Voster si Drummer.

Sambata, 19 aprilie

In Bucuresti: Daca ramaneti in Bucuresti de Paste, sambata seara sunteti asteptati in Control, la Raw Tools Easter Showcase, daca nu, in Club Colectiv are loc o noua editie Dansul si Avansul, de data aceasta cu baietii de la Suie Paparude.

In Club Space va asteapta o petrecere Main Sounds cu Andre Crom, Kruse & Nuernberg, iar in Studio Martin Pastele aduce un cadou special: Andrea Oliva & Mano. Trupa Marfar canta in Route 66, iar in Sarpele Roz are loc Maratonul Lautarilor.

Cine e gata de party e asteptat in The Drunken Lords, la God is a DJ on Saturdays, in timp ce Black Jack Pub pregateste "Black Easter Night".

In tara: Petrecerile de Paste continua! La Constanta, in Heaven's Hell, are loc Sexy Bunny Hunt. Si in Fratelli Lounge & Club din Iasi se sarbatoreste la "Spring Bunny", in timp ce Timisoara are parte de un super party Soul Has 21 Grams cu Barac, Gescu si Smoke.

Tot in Banat, dar la Arad, in Club Nerv vin cei de la Pop Killers, in schimb, la Iasi, in Cuban Pub se da startul unui show cu Libe, Octave si Groovesh.

Duminica, 19 aprilie

In Bucuresti: Capitala doarme duminica, dar cine are chef de iesit, pe seara, in True Club, are loc concertul Special Guests Orchestra, alaturi de invitatii lor: Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Popa.

In tara: La Constanta, petrecerea "Sexy Bunny Hunt" continua in Heaven's Hell, in schimb, la Piatra Neamt Bits&Bats pregateste un show cu Golan, Jo.E, Charlie Boy si Les Animaux. Directia 5 ajunge la munte, unde canta la Club Vila Bran.
Mai multe stiri despre: concerte week-end  evenimente week-end  recomandari weekend  going out  concerte 2014 
Publicat pe 16 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram