BestMusic.ro » directia 5 » Marian Ionescu (Directia 5): Cred ca Lidia Buble, in cativa ani, vireaza catre muzica rock

Marian Ionescu (Directia 5): Cred ca Lidia Buble, in cativa ani, vireaza catre muzica rock

Marian Ionescu (Directia 5): Cred ca Lidia Buble, in cativa ani, vireaza catre muzica rock

Liana Stanciu si Raul Brebu au inceput ziua de marti cu trei invitati speciali in studioul Magic FM. Marian Ionescu si Cristi Enache de la Directia 5 au venit insotiti de Lidia Buble la radioul inimii tale, unde le-au vorbit fanilor despre piesa 'Forever Love' pe care au realizat-o impreuna si despre concertul pe care il pregatesc la Sala Palatului, pe 31 octombrie.

Artistii au declarat ca pe 31 octombrie vor lansa un nou album si ca vor canta alaturi de Lidia cinci piese.

Citeste si: Directia 5 si Lidia Buble - E bine (premiera) / Forever Love live @ Radio Zu (video)

"Pe mine m-a ajutat foarte mult sa fiu intr-un featuring. Pana acum toate piesele mele sunt featuringuri. Abia acum pregatesc o piesa singura” a marturisit Lidia la Magic FM. "Am inceput sa cant de la patru ani in corul bisericii, pana la varsta de 18 ani, dupa care m-am mutat in Bucuresti. Am inceput cu un job de bona, apoi manager de vanzari auto si apoi i-am intalnit pe baietii de la Maxim si ne-am imprietenit foarte tare” a mai spus ea.

La randul lui, Marian Ionescu a relatat ce s-a intamplat in culisele colaborarii cu Lidia Buble. "Dan Popi (directorul Cat Music), atunci cand a ascultat cantecul 'Forever Love', a spus: Poate ca ar merita sa incercati sa cantati cantecul acesta impreuna cu ea. Mi-a dat numarul Lidiei, am sunat-o si ea a spus da. Discutia avea loc pe la ora 12:00. A venit la ora 14:00 si in ziua aceea am imprimat cantecul” a relatat artistul in direct la Magic FM.

"Am fost foarte fericita si emotionata si ma simt foarte onorata sa cant cu ei, pentru ca de mica mi-au placut” a spus Lidia.

"Vom canta piese de pe discul pe care ne pregatim sa-l lansam - 'Rock'n Roll, Baby'. Vom canta cinci cantece cu Lidia, nu doar Forever Love” a povestit Cristi Enache. La randul sau, Marian Ionescu a adaugat ca Lidia va canta la chitara in cadrul show-ului de la Sala Palatului. "Eu cred ca ea, in cativa ani, vireaza catre muzica rock. Cred ca va fi prima voce feminina din muzica rock acceptata de public” a spus Ionescu la Magic FM.

Dupa lansarea albumului din 31 octombrie, directia 5 vor pregati un alt concert de amploare: pe 18 decembrie, trupa sustine show-ul Christmas Love Story la Cinema Patria. Biletele se gasesc deja pe www.iabilet.ro.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio 
Publicat pe 07 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram