BestMusic.ro » directia 5 » Marian Ionescu (directia 5) implineste 50 de ani. Hai sa-l vezi live la Hard Rock Cafe pe 15 noiembrie!

Marian Ionescu (directia 5) implineste 50 de ani. Hai sa-l vezi live la Hard Rock Cafe pe 15 noiembrie!

Marian Ionescu (directia 5) implineste 50 de ani. Hai sa-l vezi live la Hard Rock Cafe pe 15 noiembrie!

Marian Ionescu, chitaristul trupei directia 5, implineste astazi, 25 octombrie, o varsta frumoasa: 50 de ani. Bestmusic.ro ii ureaza la multi ani si va invita sa ii ascultati live joi, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe.

Ureaza-i la multi ani mai jos si te premiem cu o invitatie dubla la concert!

Marian Ionescu (clape) este fondatorul grupului Directia 5. S-a nascut pe 25 octombrie 1962 la Bucuresti. A mai cantat in Timpuri Noi si Grupul B22. Este colectionar de instrumente muzicale, detine un numar impresionant de chitari bass, keyboars si chitari acustuce, fiind muzicianul si compozitorul cu cele mai performante instrumente din Romania.

Directia 5 va lansa anul acesta un nou material, intitulat "Electric Love Story”, sub Cat Music, casa de discuri care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani. "Electric Love Story” va fi prezentat sub forma unei frumoase povesti de dragoste, spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate, in stilul caracteristic trupei Directia 5.

Pretul biletelor cumparate online este de 60 lei (loc la masa) sau 80 lei (VIP - loc in fata scenei).

Biletele la concert vor putea fi achizitionate atat online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, www.magazindebilete.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Cafe. Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Partenerii evenimentului sunt: Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.

Pe platforma de muzica Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe romanesti si straine. Chiar si in prezent Jack Daniel’s continua sa joace un rol important in ceea ce priveste cultura muzicala. Nu este deloc surprinzator sa gasesti o sticla Jack Daniel’s langa instrumente in aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack si pana acum, dar un singur lucru va ramane mereu acelasi... spiritul lui Mr. Jack.
Mai multe stiri despre: aniversari  la multi ani  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 25 Octombrie 2012 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/