BestMusic.ro » directia 5 » Poze directia 5 - Zambetul Face Minuni la Hard Rock Cafe  

Poze directia 5 - Zambetul Face Minuni la Hard Rock Cafe  

Poze directia 5 - Zambetul Face Minuni la Hard Rock Cafe
 

Zambetul si muzica au facut minuni joi seara la Hard Rock Cafe, unde directia 5 si-a prezentat noul album, "Zambetul face minuni", intr-un concert prezentat de Bestmusic.ro si Sprint Media. O galerie foto gasiti mai jos.

Fanii trupei veniti sa asculte noile piese, dar si hituri ca "Am nevoie de tine" si "O fata ca ea" au avut placuta surpriza de a-l regasi pe scena si pe Toni Seicarescu, proaspat revenit alaturi de directia 5.

Urmatoarele concerte din seria Bestmusic cu sunt: Alexandra Usurelu, Mariano Castro (Narcotango) si Bobby Stoica (13 noiembrie), Vama (14 noiembrie), Compact (21 noiembrie), Speak Floyd - tribut romanesc Pink Floyd (22 noiembrie) si Smiley (28 noiembrie).

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).Mai multe stiri despre: concerte 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 08 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/