BestMusic.ro » directia 5 » Primul solist vocal Directia 5 revine pe piata muzicala

Primul solist vocal Directia 5 revine pe piata muzicala


Dragos Badoi, vocea primului album Directia 5 – "La vulturul de mare cu pestele-n gheare” (1991) revine cu un nou proiect muzical, alaturi de Dan Handrabur.

Proiectul Dragos Badoi – Dan Handrabur poarta titlul DB Implant si propune o combinatie pop/etno/electro. Cateva din cantecele albumui de debut Empirya pot fi ascultate pe BestMusic.ro.

DB Implant intentioneaza sa-si promoveze albumul printr-o serie de aparitii live care "veti avea ocazia sa descoperiti o lume audio-vizuala rupta direct din ireal” – a declarat pentru bestmusic.ro Dan Handrabur (aka Dreamdoktor).

Iubitorii muzicii electro il cunosc foarte bine pe Dreamdoktor, din Shukar Collective.

De cealalta parte, Dragos Badoi a petrecut o perioada si in curtea formatiei Phoenix, iar la jumatatea anilor ’90 a studiat muzica la Conservatorul din Viena.

In acea perioada a sustinut si un recital in deschiderea formatiei… Kelly Family.

Din cauza situatiei nu tocmai fericite prin care treceau romanii din Austria, Dragos Badoi a parasit tara mutandu-se in Irlanda, unde si-a continuat studiile la Academia Regala din Dublin.

Revenit in tara, Dragos Badoi l-a intalnit pe producatorul Dan Handrabur si impreuna au pus bazele unui nou proiect, DB IMPLANT. Rezultatul merita atentie, combinatia dintre un dj cunoscut si o mare voce de pop-rock fiind una inedita.
Mai multe stiri despre: Directia 5  dragos badoi  db implant  dan handrabur 
Publicat pe 04 Martie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram