BestMusic.ro » directia 5 » Primul solist vocal Directia 5 revine pe piata muzicala

Primul solist vocal Directia 5 revine pe piata muzicala

Primul solist vocal Directia 5 revine pe piata muzicala

Dragos Badoi, vocea primului album Directia 5 – "La vulturul de mare cu pestele-n gheare” (1991) revine cu un nou proiect muzical, alaturi de Dan Handrabur.

Proiectul Dragos Badoi – Dan Handrabur poarta titlul DB Implant si propune o combinatie pop/etno/electro. Cateva din cantecele albumui de debut Empirya pot fi ascultate pe BestMusic.ro.

DB Implant intentioneaza sa-si promoveze albumul printr-o serie de aparitii live care "veti avea ocazia sa descoperiti o lume audio-vizuala rupta direct din ireal” – a declarat pentru bestmusic.ro Dan Handrabur (aka Dreamdoktor).

Iubitorii muzicii electro il cunosc foarte bine pe Dreamdoktor, din Shukar Collective.

De cealalta parte, Dragos Badoi a petrecut o perioada si in curtea formatiei Phoenix, iar la jumatatea anilor ’90 a studiat muzica la Conservatorul din Viena.

In acea perioada a sustinut si un recital in deschiderea formatiei… Kelly Family.

Din cauza situatiei nu tocmai fericite prin care treceau romanii din Austria, Dragos Badoi a parasit tara mutandu-se in Irlanda, unde si-a continuat studiile la Academia Regala din Dublin.

Revenit in tara, Dragos Badoi l-a intalnit pe producatorul Dan Handrabur si impreuna au pus bazele unui nou proiect, DB IMPLANT. Rezultatul merita atentie, combinatia dintre un dj cunoscut si o mare voce de pop-rock fiind una inedita.
Mai multe stiri despre: Directia 5  dragos badoi  db implant  dan handrabur  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 04 Martie 2009 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/