BestMusic.ro » Disturbed » Disturbed - agresivi pe viitorul album `Indestructible`

Disturbed - agresivi pe viitorul album `Indestructible`

Disturbed - agresivi pe  viitorul album `Indestructible`

`Heavy`, `intunecat` si `nervos` sunt termeni ce definesc viitorul album Disturbed, conform frontman-ului David Draiman. Intitulat `Indestructible`, materialul discografic va contine 12 piese si este programat sa apara in vara anului viitor via Warner Bros.

Tonul albumului este dat de `vreo 2 ani nenorociti` din punct de vedere personal, ce includ un Accident de motocicleta, un garaj incendiat si `mai multe relatii nepotrivite`.

`Atunci cand am discutat despre cum va suna viitorul album, le-am zis baietilor sa imi dea ce au ei mai urat, mai brutal si vom compune pe asta. Mikey (Wengren, tobosarul trupei) canta mai repede si mai suparat decat a facut-o vreodata. Pastreaza insa elementele alea mari, melodice de pe ultimele doua albume` a declarat Draiman.

Printre viitoarele piese Disturbed se numara `The Night`, `Inside the Fire`, `Deceiver`, `Run`, `Enough` si `Tom`. Grupul a mai inregistrat si un cover dupa `Midlife Crisis` - Faith No More , insa nu s-a decis daca il va include sau nu pe `Indestructible`.

`This Moment` - piesa de pe soundtrack-ul `Transformers` nu va aparea in mod cert pe disc, sustine solistul.

Bestmusic
Publicat pe 02 Noiembrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu