BestMusic.ro » DJ Marika » Hot new: DJ Marika & Dragos Badoi - These Are The Times (audio)

Hot new: DJ Marika & Dragos Badoi - These Are The Times (audio)

Hot new: DJ Marika & Dragos Badoi - These Are The Times (audio)

DJ Marika, unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania, a lansat miercuri pe contul sau oficial de YouTube noua piesa.

Melodia se numeste "These Are The Times" si este o colaborare cu Dragos Badoi, cel care, alaturi de Marian Ionescu, infiinta in 1991 formatia Directia 5. Dragos Badoi este vocalistul cu care Directia 5 a imprimat si lansat albumul de debut "La vulturul de mare cu pestele in ghiare" (1992).

"In pragul Craciunului, un cadou muzical semnat de mine impreuna cu Dragos Badoi! Sper sa va placa!", a scris Marika pe contul sau de Facebook.

DJ Marika, alias Florin Marica, este unul dintre putinele personaje care s-a implicat profund in fenomenul underground din Romania, inca din 1994, la unul dintre cele mai iubite posturi de radio la acea vreme - Fun Radio, cu emisiunea "Blue Lines". De numele lui Marika se leaga proiectul Fire In Water. A fost invitat sa mixeze in cadrul evenimentelor after-hours organizate de Nights.ro si Love Events.

Din 2005, a inceput colaborarea cu Expirat Club si Other Side din Bucuresti, cluburi in care organizeaza in fiecare miercuri seara conceptul de petrecere intitulat "Selectro: : DJ Marika & Guests".

DJ Marika & Dragos Badoi - These Are The Times

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: muzica electronica  singleuri 2011 
Publicat pe 23 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram