BestMusic.ro » DJ Project » Biografie DJ Project

Biografie DJ Project

DJ Project

Doi DJ-I, Gino si Maxx, s-au gandit sa-si unesca fortele pentru a face un proiect prin care sa aduca un suflu proaspat muzicii HOUSE din Romania.

Gino are experienta celor unsprezece ani lucrati in Germania la Munchen, in discotecile NIGHT FLIGHT, VULCANO, ALCATRAZ, FORUM si multe altele.

Pana in 1996 Gino a lucrat cu DJ BOBO, 20 FINGERS si FUN FACTORY. Dupa 1996 s-a canalizat numai pe tehno si house si a colaborat cu MARUSHA, WESTBAM, TOM NOVI, BROOKLIN BOUNCE si VENGABOYS.

Maxx a facut cam tot ceea ce putea face in Romania ca DJ. A luat parte la mai multe turnee organizate cu cei mai importanti DJ de la noi din tara.

Dupa ce in anul 2001 duetul a lansat primul lor disc, intitulat "Experience", anul 2002 le-a adus consacrarea in Romania, datorita albumului "Spune-mi Tot Ce Simti", extrasul pe single cu acelasi nume cucerind topurile.

La finalul anului 2003, mai precis pe data de 26 decembrie, DJ Project a lansat al treilea disc in Romania. Intitulat "Lumea Ta", LP-ul a fost lansat la Kristal Glam Club, printr-un concert care a avut-o ca invitata, printre altii, si pe Dina Vass.

In 2004, DJ Project a fost formatia care a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania: 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa "Lumea ta". 

In 2005, single-ul "Lumea ta" a fost lansat la nivel european, fiind promovat catre de Ministry of Sound, casa de discuri specializata pe euro-dance. In Europa, formatia DJ Project este promovata sub numele de Elena.

In luna iunie 2005, DJ Project editeaza al patrulea sau album de studio, intitulat "Soapte". El a primit Discul de Aur, acordat de catre Media Services pentru vanzari de peste 35.000 de unitati.

De asemenea, DJ Project au fost nominalizati in 2005 la categoria Romanian Best Act din cadrul MTV Music Awards, Voltaj fiind insa trupa aleasa castigatoare.

In 2006 au castigat `Best Romanian Act`, intrecandu-i pe Morandi, Parazitii, Blondy si Simplu.

Comentarii DJ Project