BestMusic.ro » Dj Sava » Biografie Dj Sava

Biografie Dj Sava

Dj Sava

DJ Sava, pe numele sau adevarat Constantin Sava, s-a nascut la data de 3 aprilie 1974, la Buzau. Si-a inceput cariera in 1990, fiind DJ rezident in clubul No Limit din orasul sau natal pana in 2000. De-a lungul timpului a pus muzica in numeroase cluburi si discoteci: Disco Tineretului, Disco Ring, club Gossip, etc. 
 
A fost invitat sa mixeze la festivaluri ca Freedome Festival Vama Veche sau Freedome Festival WTC Buc. A avut ocazia sa evolueze in deschiderea unor artisti ca Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, Djuma Soundsystem, Noir.
 
In 2005 a inceput sa colaboreze cu tanara cantareata Elena Pavel, alaturi de care a lansat single-ul ''Gone Away''. Un an mai tarziu, DJ Sava semneaza un contract de management cu firma Standard Vision. A urmat un nou single, ‘Remember’, realizat impreuna cu o alta tanara artista, Diana Necula. 2007 este anul in care apare pe piata ''Love Drops'',albumul de debut al lui DJ Sava.
 
Materialul, lansat sub egida Cat Music, continea cele doua single-uri, plus alte melodii imprimate alaturi de Connect-R. Coperta albumului a fost realizata de DJ Vali Barbulescu. De pe acest material au mai fost extrase pe single piesele ''Sunshine'' si ''The Reason''.
 
La gala Romanian Top Hits 2008 piesa ''Sunshine'' a primit premiul ''The Best DJ Song''. In acelasi an, DJ Sava a semnat un contract si cu Ministry of Sound.
 
In 2009, DJ Sava incepe colaborarea cu solista de muzica dance-house Raluka. Primul single lansat in formula DJ Sava & Raluca se numeste ''September''. Piesa s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului. In acelasi an, DJ Sava reuseste sa castige premiul ''Cel mai bun DJ'' la premiile Romanian Top Hit. Colaborarea cu Raluka a continuat cu single-ul ''I Like (The Trumpet)'', cu care cei doi au dominat clasamentele muzicale autohtone. Melodia a stat timp de 11 saptamani consecutive pe locul intai in topul celor mai difuzate piese la radiourile din Romania.
 
La sfarsitul lui 2010, DJ Sava & Raluka lanseaza un nou single ''Love You'', realizat in colaborare cu Connect-R.

 

Comentarii Dj Sava