BestMusic.ro » Dj Sava » DJ Sava feat. Hevito - Bailando (videoclip nou)

DJ Sava feat. Hevito - Bailando (videoclip nou)

DJ Sava feat. Hevito - Bailando (videoclip nou)

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu hiturile "Aroma” si "Aer”, colaborarile cu Raluka si Connect-R, celebrul Dj Sava lanseaza o noua piesa - "Bailando”, feat. Hevito.

Direct din Republica Dominicana, videoclipul piesei "Bailando”, regizat de catre Alex Ceausu, ne duce cu gandul la cel mai calduros anotimp din an, la relaxare si buna dispozitie, la dans si dragoste de viata.

"Cred foarte mult in piesa ‘Bailando’ si sunt sigur ca va ajunge pe prima pozitie in topurile muzicale. Asta datorita voua, celor care o veti asculta. Ii multumesc lui Hevito pentru colaborare si stati aproape, urmeaza multe alte surprize muzicale”, declara Dj Sava.

Hevito, artistul originar din Republica Dominicana, a debutat in muzica in 2002 si inca de pe atunci compune melodiile pe care le interpreteaza. Drept dovada sta si single-ul "Bailando”, compus alaturi de Connect-R, Claudio Cristo si Ciprian Blaga.

O coproductie Cat Music si Sunshine Production, piesa "Bailando”, cu beaturi deep-house si clubbing, a intrat deja in playlisturile radio-urilor.

DJ Sava feat. Hevito - Bailando (videoclip)
Mai multe stiri despre: colaborari  videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 20 Noiembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu